Kluvhult

Kluvhult

Om Kluvhult

På Kluvhult bedriver vi småskaligt skogsbruk och Natur och djurunderstödd Rehabilitering.
Vi erbjuder Naturunderstödd Rehabilitering, Friskvård och Hästunderstödd terapi.
För mera information kontakta Britt-Marie: 076 20 80 101

Härligt med regn

TrädgårdenPosted by Britt-Marie Bjerre 09 May, 2014 19:22
Det händer mycket i naturen och trädgården nu. Sparrisen kommer så smått, provsmakade de första 1 maj. Mums. Har satt 15 nya plantor och gjort färdigt bädden. Fick hjälp av Helle att köpa plantorna i Danmark. De är mycket billigare där 7 dkr/st. I år har jag kalkat, Sparrisen vill ha 7 pH. Får se om gör skillnad.

I år har jag äntligen planterat ett näsduksträd och ett tulpanträd. Det känns kul. Skolar om tomatplantorna som börjar bli rangliga. Det blir skönt när de kan komma ut i växthuset.

Potatisen och fröerna kom i jorden innan regnet. BRA.

I växthuset har jag hängt upp gardiner Lill från IKEA. De skuggar ganska bra. Håller på att fixa med automatbevattningen och skall köra in lite mer jord.

Dofterna från Raps och Hägg blir jag salig av.  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Britt-Marie 16 Jun, 2014 19:50

Hej Annika jag kan beställa dem via min danska granne. Du får dem i april. Vet inte sort men kan fråga om det. Hur många vill du ha? De säljs 10 st i buntar så det är bara att börja gräva....Såg att de kostar 50 kr st här så det är stor skillnad på priset.
Ja vi ses väl i sommar när jag har plockat kantareller. Såg några små i går men inte här.

Posted by Annika 07 Jun, 2014 06:15

Hej Britt-Marie!

Det var ett tag sedan jag tittade in hit. Jag vill också köpa fler sparrisplantor men de är så förb-nnat dyra i Sverige. Var i Danmark kan man köpa? Det vore nästan värt resan, och vad är det för sort ni köper? De jag har är ganska bra. Men jag vill ha mer. MvH Annika